Vlechten zijn nu helemaal te top.

Haar trend van nu!

Celeste had het al een keertje op de site gezet dat de haar trend van nu vlechten zijn! Ik vind het echt heeel leuk dat, vlechten nu helemaal in is dat kan ik heel goed met mijn haar!
Maar ik zag dat er niet veel informatie over staat. Toen dacht ik zal ik dan maar eventjes een stukje schrijven over vlechten. Je hebt heel veel verschillende vlechten. De normale vlecht, visgraatvlecht, franse vlecht en noem het maar op. De meeste meiden kunnen de normale vlecht prima maken.

De normale vlecht:

lange-vlecht1
verdeel je je haar in 3 stukken en je doet de plukken telkens over elkaar heen. Eigenlijk niets moeilijks aan.

De visgraatvlecht:

Op de catwalk zien we het wel eens voorbijkomen en in mooie shoots in tijdschriften: de visgraatvlecht. Maar hoe maak je dat nou zelf?
Ik help je erbij

Er zijn verschillende ‘stijlen’ visgraatvlechten, zo kan je ze heel breed doen, maar ook heel smal, en heel slordig maar ook heel netjes.
fishbone01
fishbone02
Ga om te beginnen eens kijken naar wat YouTube filmpjes, op die manier zie je het voor je en snap je het sneller:De franse vlecht:

franse-vlecht

Het is het makkelijkste om gewoon op youtube.nl te zoeken naar franse vlecht! Want ik kan het je wel helemaal gaan uitleggen. Maar dat is veel ingewikkelder dan gewoon kijken op youtube.nl of celeste maakt een filmpje? Want mijn camera is zoek.

Bedankt voor het lezen! Groetjes Jennifer.

6 Responses to Vlechten zijn nu helemaal te top.

 1. Sanne schreef:

  Mijn nicht die voor kapster aan het studeren was, had een keer een opvlecht bij mij gemaaktxD. Zag er wel apart uit maar niet echt mooi:P

  Mijn persoonlijke favoriet is de brede visgraat vlecht:D Alleen heb geen zin om die te maken;p..

 2. Lisa schreef:

  Allemaal zo mooy!

 3. Kalypso schreef:

  Wooh, dat is zo mooi als je het kan. Ik kan alleen de normale vlecht om het zo even te zeggen. Echt knap als je al die combi's kan.

  Liefs, xxx

 4. Koen van der AA schreef:

  Goed artikel en mooie fotos! Leuk voor de dochters!

 5. connie schreef:

  moeilijkheidsgraat voor mij echt een hoog niveau haha!

 6. michelle schreef:

  Haay.
  ik ben michelle, en ik vind dat je echt een leuke site heb. maar in iedergeval, ik kan bijna elke vlecht. en het is echt oefenen! en vooal voor de mensen die dit lezen. kijk zoals ze al zei:”kijk op youtube,, en ik heb het ook geleerd op youtube. en ik vond het makkelyker als je dan ook je haar heb gestylt, en als je al styl haar heb is het natuurlyk goed! 🙂 helaas heb ik geen styl haar, ik heb krullen en de ene x is het styl en de andere x krullend. Ja, ik heb raar haar hahaha. maar kijk gewoon op je gemakkie op youtube. en oefen het ook gewoon. dan leer je alles het snelst! het werkte ook bij mij dus ook wel bij jullie 🙂

  xveelsuccesermee! xxxmichelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *