navelpiercing

Heey lezers.

Ik ga het over navelpiercings houden, ik was wat aan het google en op eens typte ik tong piercing in ik weet niet waarom het kwam in me op. En toen later nee geen tong piercing maar een navel piercing. Dat tikte ik bij google in navel piercing. Het lijkt mij echt mooi om zo’n navel piercing te hebben maar mijn ouders willen dat ik iets ouder ben 15 ofzo. En als ik een navel piercing neem dan neem ik hem wel in de winter want als je het midden in de zomer neemt dat is niet handig want je mag niet zwemmen omdat het niet goed is voor je piercing. Hebben jullie al een navel piercing? Deed het zeer? Hoe oud was je toen je een navel piercing nam?

naval2-main_full

Volgends mij is deze 1 week later gemaakt nadat ze een navel piercing kreeg!
Want hij is nog helemaal rood. En je ziet beetje blauw dat is van een stift.

Hier wat youtube filmpjes:Bedankt voor het lezen, groetjes Jennifer.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.