Favoriete poeders

Mijn favoriete poeders ééntje van Catrice, en ééntje van Yves Rocher. Een losse poeder en een gebakken poeder. Ik geef de voorkeur aan een losse poeder. Ik vind het iets makkelijker werken, in mijn ogen blijft het ook langer op je gezicht zitten. In dit artikel laat ik jullie zien, waarom deze twee poeders mijn ’favoriete’ zijn.

Product omschrijving

Catrice compact poeder, ik gebruik deze poeder een paar keer per week. Het is een poeder die niet te donker voor mijn huid is, precies goed! Meestal zijn poeders een tint te donker, staat gewoon niet erg netjes. De poeder brengt fijn op, je hebt geen strepen op je gezicht. De poeder is denk ik niet meer te koop, de nieuwe collectie komt eraan.

Yves Rocher poeder

Dit is wel mijn nummer één, het doet wat het moet doen! Je make-up blijft de hele dag zitten, ik werk het nog wel eens eind van de middag bij. En de poeder is precies goed , krijg er geen ’puisten’ van. Je brengt de poeder na je make-up aan, en je kunt de hele dag vooruit! Één nadeel, de poeder gaat wel overal zitten op je jurkje etc. Deze poeder kan je kopen bij de Yves Rocher. De prijs €6,54

Bedankt voor het lezen!

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.