clay-ton, my hero cosnova


Ten eerste excuses voor de foto, beter kreeg ik het niet op de foto ( donkere dagen komen eraan). Maar dat mag geen excuus zijn, vandaag gaat het over een nagellak van Catrice ‘clay-ton, my hero cosnova’. Wat een naam hè!

De verpakking

De verpakking ziet er prima uit, staat precies op wat het product inhoud en waar het voor bedoeld is. Ook lekker duidelijk naar de consument toe. De naam van het product staat ook duidelijk vermeld.

Product omschrijving.

Ik heb erg lang naar deze nagellak gekeken, er ging steeds door mijn hoofd ‘vind ik deze kleur nou mooi of, ’verschrikkelijk’. Ik kwam er maar niet uit, maar ik ben er nu wel uit. Het is een erg mooie kleur! De nagellak lakt fijn, je krijgt geen strepen. Je kunt deze lak bij de Kruidvat kopen! Ik hou normaal gesproken niet van zulk soort kleuren,maar naar wat wennen gaat het prima. Zo zie maar, sommige dingen moet je gewoon ‘proberen’.

Conclusie

Soms moet je is producten kopen, die in jouw ogen niet bij je passen!


Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.