”Back From Vacation’’

Vandaag ga ik het hebben over een lipgloss van Catrice. Uit de nieuwe collectie, de kleur is een beetje lichte bruin met een glitter. De lipgloss ruikt erg zoet ( daar moet je wel van houden). De lipgloss heet ‘’Back From Vacation’’. Blijft de lipgloss erg lang zitten? En is dit erg wel iets voor Céleste lees dan snel verder.

Verpakking

De verpakking is doorzichtig dus je ziet gelijk wat voor kleur je koopt. De letters zijn duidelijk te lezen, een zilverige kleur dop. Met daar aanvast de applicator die een beetje scheef is. Boven op de dop staat nog een keer het merk Catrice erg mooi gedaan. Als je het product openmaakt, is het 18 maanden goed te houden en er zit 5 ML in de verpakking.

Omschrijving van het product

Het is een erg mooie kleur, met een kleine glitter erin maar dat is niet storend. Het op brengen van de lipgloss is ook erg makkelijk. Helaas overleeft het dus niet als je wat eet, maar als je dat niet erg vind is er niks aan de hand. De lipgloss smeert fijn uit je krijgt geen strepen op je lippen. De kleur van de lipgloss is erg mooi bij een nude look, of bij een look waar je de ogen erg vel opmaakt.
Voor een budget lipgloss is het een prima product, alleen zo jammer dat het niet lang blijft zitten op je lippen. De prijs van het product is 3,79

Heeft het product aan je verwachtingen voldaan?


Ja, het is een redelijk product, ruikt echt helemaal naar zoete snoepjes mmmmm


Nee, jammer dat het geen maaltijd overleeft
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.