Yves Rocher 102 rouge moisturizing crème hydratant

Deze maand komt Yves Rocher met een nieuwe collectie, ik mag dat aan jullie laten zien. Dus ga er even lekker voor zitten. Ik gaf al een poosje aan dat ik dus niet weg van de kleur rood ben ( bij mezelf). Ik heb deze lippenstift één keertje op gehad. Het stond mij echt niet! Mijn partner vroeg wat ik gedaan had, blijkbaar hij vond het ook niet mooi. Ik geef hem geen ongelijk, het staat mij echt niet! Maar dat neemt niet weg, dat het wel erg fijn voelt op je lippen. En daarom begin ik gewoon bij de verpakking.

Verpakking

De verpakking valt lekker op 🙂 Echt knal rood, wel erg leuk bedacht! Een schuindop net als de lippenstift zelf. Die is natuurlijk ook niet helemaal recht. De lippenstift is 12 maanden houdbaar. Als je de lippenstift normaal bewaard. Kun je daar nog wel langer mee doen. 3,7gram, zoveel weeg de lippenstift. Je kunt de letters niet goed lezen op de sticker ‘die op de dop zit’.

 

Omschrijving van het product.

Zoals ik al aangaf heb ik de lippenstift niet de hele dag gedragen,  toch voelt het erg goed op je lippen. De lippenstift droogt je lippen niet uit. Dus als je wel van deze kleur kiest heb je wel een lippenstift die erg fijn aan voelt. Verder kan ik er niet veel over zeggen, hier de foto van mijn lippen 🙂

 

Conclusie

Een mooie lippenstift voelt fijn aan!

Nadeel is wel de kleur, (dat moet je echt staan).

10 Responses to Yves Rocher 102 rouge moisturizing crème hydratant

 1. Jody schreef:

  Ben momenteel helemaal gek op rode lippenstift dus ik vind dit echt een prachtige kleur!

  Wat een leuke site heb je trouwens!

 2. tessa bd schreef:

  Mooi, vind rood altijd wel tof maar ik sta er helaas niet mee

 3. beautyforgirls schreef:

  Wat een mooie lipstick, hij lijkt mij ook zo fijn.

  Liefs, xxx

 4. inge schreef:

  tis een mooie kleur maar denk ook niet dat die mij zal staan.

  moet wel lachen want ja de kleur staat echt te hard bij je maar daar hadden we het gisteren al ff over.

  Knuf

 5. DalaLuz schreef:

  Jammer dat hij je niet staat 🙂

 6. Cynthiiaa schreef:

  Mooie kleur, heel intens!

 7. Tine schreef:

  Wauw, ik ben fan van de kleur! 🙂

  x

 8. Wilhelmina schreef:

  Yes! I spent a huge chunk of my 20s caught in the snag of the podo-stt-com recession, burning out in the same job because it seemed like the only job to be had. I wish I’d had the guts at the time to just quit, even though I had nothing else lined up. Boomers look at that four-year stint with admiration, but most of my potential employers, Gen Xers themselves, are just confused by it. And I’m still feeling the effects of having a stagnant salary so early in my career.

 9. Jennifer I agree with Deborah…the Pie Place in Grand Marais has some of the most amazing pie I’ve ever had. I hope you include them in future pie-tasting events. Perhaps even a feature on the restaurant as a whole? Everything they make there is homemade and just delicious. Not to be missed if you’re visiting the North Shore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *