Duo blush Pink Grapefruit Shake

Jullie vroegen om wat over goedkopere producten te gaan schrijven en dat doe ik bij deze. Dit is een blush van Catrice Dou blush Pink Grapefruit Shake! Leuke namen verzinnen ze altijd voor dit soort producten! Er zit een glitter in en normaal gesproken hou ik daar niet zo van. Ook omdat mijn vriend dan ook glitters op zijn gezicht krijgt en dat vindt hij niet zo leuk. Dus ik gebruik meestal matte producten maar ik vond deze twee kleurtjes zo mooi! Het past mooi bij mijn witte huid.

Verpakking

Wel een beetje simpel maar wel okay,  in het doosje zit 5 gram blush. Het voordeel van dit soort verpakkingen is wel, je ziet de kleur gelijk en zo kan je de verpakking ook naast je gezicht houden en kijken wat het met je gezicht doet. Deze blush is ook 24 maanden houdbaar en dat is normaal voor een blush.  De prijs van deze Dou blush Pink Grapefruit Shake is: €3,49 per stuk.

Omschrijving van het product.

Okay, het viel mij niet tegen het blijft mooi zitten op de huid, ook als je een dag gewerkt hebt. Maar niet langer dan een dag dus ga je nog uit, werk het dan nog even bij. De glitter in de blush is niet teveel, het is een kleine glitter dus je lijkt niet meteen  een glitterbal.  De lichtste kleur vind ik het mooiste dat maakt mijn gezicht wat minder hard maar de iets donkere is natuurlijk ook prachtig. Ik gebruik deze blush bijne elke dag, zo mooi vind ik hem! Hebben jullie deze blush al? En als je deze blush al hebt wat vindt je er dan van?

Conclusie

Ik denk dat deze blush het mooiste staat bij meiden die een lichte huid hebben.  Bedankt voor het lezen!

 

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.