Bedankt lieve mensen!

Wauw, het is bij december wat is dit jaar snel gegaan en mijn  site bestaat in januari 3 jaar!!!!! Daarom even een paar dingen het eerste is 1 december begint er een winactie op facebook om goed te knallen moet je op ‘ vind ik leuk’ klikken anders doe je niet mee.

Daarnaast gaan wij in december knallen en komen er wat winacties! Maar wauw, wat heb ik veel geleerd in dit jaar hoe ik met bedrijven moet omgaan ik heb zoveel geleerd teveel om op te noemen !

Achter de schermen is het een gekkenhuis.  Vriendinnen helpen, iedereen helpt om te knallen in december mijn designer is nog wat van plan. En ik heb in dit jaar zoveel kansen gehad en die heb ik gepakt en daarom heel erg bedankt voor het bezoeken van deze site. Ik ben zo dankbaar! Dat jij hier elke dag komt maakt mijn dag al goed.

Dus lieve bezoekers, heel erg bedankt en als dank gaan wij knallen!!!!!!!!!!!!!! Maar zonder mijn partner was dit niet zo gegaan. Ik wilde stoppen dit jaar ik had er geen zin meer in, dat heb ik gedeeld met wat mensen en die zeiden dat ik ‘gek’ was.

En met wat vrienden hebben ze dat uit mijn hoofd gepraat. Dus bedankt Inge en Ed! Maar ook mijn host is erg behulpzaam geweest  Neostrada is mijn host, ik ben weer elke dag normaal online en ik ben er erg blij mee.

Maar ook heb ik leuke mensen ontmoet en ben ik lekker gaan shoppen met Marije. Heerlijke even bij kletsen, ik vond het zo leuk moeten wij vaker gaan doen. Even weg van alles en even genieten.

Dus lieve mensen met heel mijn hart zeg ik!

5 Responses to Bedankt lieve mensen!

  1. DalaLuz schreef:

    Wat leuk, gefeliciteerd alvast 🙂 Fijn dat je er weer volop van kunt genieten *smooch*

  2. Adele schreef:

    I was also at Hillsboro in 81, though fortunately sitting at the sides.The one thing that doesn't seem to get mentioned is the behaviour of football fans in general, that had led to the fencing being erected behind the goals.In 81 we got lucky, no fences meant it was easy to get on the pitch and escape, 89 the ground was fenced off making it nigh on impossible to estcae.Foopball fans all around the country share an element of blame for those fences being up and contributing to the sad events of 89.

  3. That’s really thinking at a high level

  4. Bon c’est vrai qu’il y a une inversion d’écrans entre la Plystation et la Wii, mais une note sur les joueurs ça fait quand même du bien ^^Et ça fait plaisir de voir que tu fais partie des gens qui disent LA Gameboy

  5. Thanks, G., for the comment.I think anyone new coming in has to do an analysis of all the talent on the team. It’s not as simple as, get rid of “Terry’s people” and keep the old guard. The best talent should stay. The rest should go.It’s been 2 weeks since Garlinghouse’s memo. It’s odd that there has been no dramatic action since then….Thanks,Eric

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *