Luminelle producten van Yves Rocher winactie!!!!

Vandaag een mooie winactie om het jaar in te luiden! Yves Rocher komt weer met een mooie nieuwe lijn van Luminelle

Dus daarom hier een paar mooie producten die ik mag weg geven en van de week de reviews ervan natuurlijk krijgt één van jullie een nieuwe set.

Gris taupé en vert canard.

Lipgloss mûre.

Lipgloss

Wat moet je doen?

Mij een mooie en leuke tip geven voor dit jaar dat mag een haar tip zijn of over mijn site 🙂 En twitter www.makeupinfo.nl heeft een Yves Rocher winactie @makeupinfo1

24 Responses to Luminelle producten van Yves Rocher winactie!!!!

 1. Deb schreef:

  Mooie producten super winactie! Ik heb deze producten al dus ik gun ze aan iemand die ze niet heeft!! Zal je winactie wel ff twitteren 😉

  Gelukkig nieuwjaar Céleste!!

 2. Els schreef:

  Een gouden tip:
  Als iemand je iets vraagt waar je liever niet op wil antwoorden:
  glimlach en vraag: “waarom wil je dat weten?”

  Werkt ALTIJD! 🙂

  https://twitter.com/#!/nimfje83/status/153408798105669632

  En ook nog een heel gelukkig nieuwjaar! 🙂

 3. Elke schreef:

  De enige tip die ik je kan geven is blijf altijd je zelf. De zullen de mensen je sneller accepteren. Als ze dat niet doe dan zijn het geen echte vrienden… Want echte vrienden accepteren je zoals je bent. 🙂
  https://twitter.com/#!/RetroElke/status/153449494850179072

  Nog een prettig nieuwjaar toegewenst!

  Liefs Elke

 4. LindaB schreef:

  Gelukkig nieuwjaar!! Ik doe graag mee en heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/153463534452342785. Als tip voor jou: wellicht een idee om je tags te reorganiseren? Er staan er nu heel veel en het is voor mij in dit geval een beetje onoverzichterlijk. Ik heb echter geen idee of de rest van je bezoeksters er zo over denkt.

 5. Francisca schreef:

  Happy New Year. Gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen voor 2012!
  Je hebt een mooie start gemaakt van dit jaar! Superactie. ^_^ Ik moet even nadenken over een tip 🙂

 6. didi schreef:

  ik heb geen twitter , kan ik dan niet mee doen?
  xxx

 7. DalaLuz schreef:

  Jij ook een heel mooi nieuwjaar 🙂 En de enige tip die ik voor jou en iedereen heb is gewoon genieten van wat je doet en vooral doen waar je van geniet! En niet bang zijn om eens wat nieuws te proberen en de boel eens lekker op te schudden. En toch met best wel leuke dingen te stoppen als je merkt dat het je uiteindelijk niet echt geeft wat je echt nodig hebt om gelukkig te zijn en eigenlijk minder waard is dan het je kost… Ik ben voorlopig even met mijn twitter gestopt dus ik hoop dat je het niet erg is dat ik niet tweet 🙂

 8. erika luit schreef:

  gelukkig nieuwjaar

  wat een leuke winactie.
  ik heb getweet erika148883.
  een tip is wel lastig maar ik geef dan als tip mee voor iedere bezoeker en jezelf dan was je haar om de dag dan blijft het mooi en word het ook niet droog

 9. Paulien schreef:

  ♥ Ik heb getweet! onder de naam @thinkbeautynl
  ♥ Ook heb ik een linkje van deze pagina op mijn site gezet!
  ♥ Als enige tip, naja tip? heb ik dat je altijd bij jezelf moet blijven, genieten van je leven, je lieve bezoekers op je blog, en dat het je maar veel plezier mag bezorgen. Ik reageer eigenlijk nooit, maak kijk wel (bijna) elke dag!

  Ga zo door!

  Liefs

 10. Nadine schreef:

  Een leuke tip is lint verwikkelen in je haar. In een vlecht of als haarband gebruiken. Superhip!

  https://twitter.com/#!/nona89/status/156043290515484672

  Dit is mijn tweet. Succes met je blog.

 11. […] nog even laten weten dat ik ook nog een winactie heb lopen! Zaterdag sluit ik de winactie! Dus klik hier om mee te doen. Doe mee en […]

 12. didi schreef:

  ik doe heel graag mee ondanks dat ik geen twitter heb !
  tips:1. als je snel klitten hebt in je haar, kan ze dan niet al te vaak dan beschadigt het en komen er juist sneller klitten in.
  2. als je snel vet haar hebt, was je haar dan een tijdje niet , 2 á 3 weken, op het begin zal het evn vettig zijn maar je haar went eraan en het gaat dan over.
  3. de laatste : wees nooit onzeker over jezelf, ik vond mezelf nooit mooi en had een hekel om in de spiegel te kijken! maar aan jezelf kan je niks veranderen en je bent wie je bent, iedereen is mooi als je maar jezelf blijft.

  ik hoop dat ik win hihi !
  succes aan de andere meiden.
  liefs didi xx
  p.s céleste; je bent geweldigggggggg!:D

 13. Chantal schreef:

  Haai,,

  Officieel is het al zaterdag, dus k hoop dat deze reactie nog telt 🙂 Manlief was jarig dus werd wat later allemaal haha. En anders heb ik als lurker toch eindelijk es gecomment, dus een Win-win situatie ^^
  Ik volg je blog nu al enige tijd en vind het altijd leuk om je artikelen te lezen! Ook je persoonlijke updates vind ik altijd erg leuk.
  Echt ‘de’ gouden tip heb ik eigenlijks niet voor je. Bijna alle tips die al genoemd zijn, zijn dingen waar ik me helemaal bij aan sluit.
  Ik zou wel graag wat meer FOTD’s zien of how to’s, ben k dol op =D Haha, maar ook al zou alles blijven zo als het nu is blijf ik ook wel terug komen 😉
  Ik kan me voorstellen dat naast je baan de blog bijhouden veel werk is en ik vind t altijd leuk te lezen dat je vriend je zoveel helpt en steunt! Erg belangrijk, en het allerbelangrijkste, en misschien toch een tip maak tijd voor elkaar. Plan avondjes in dat je samen bent. Thuis of ergens anders, maar blijf tijd voor elkaar vrij maken.
  Al heb ik het idee dat dat wel goed zit met jullie! Maar het is o zo belangrijk,! Hmmm een heel verhaal getypt, en hier en daar zullen vast fouten staan maar het is laat haha!

  Veel succes met kiezen!

  Liefs Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *