Shoppen en persoonlijk.

Ik ga bij een call center werken, maar ik ben door de training alles heen. Wie had dit gedacht een onzeker meisje die niet wist van ze wilde en vooral met dingen zat en alles op kropte… Die nu een zeker meisje is weet wat ze wil en nee is gewoon nee…. Ik ga 32 uur werken per week van maandag tot zaterdag en daarnaast nog mijn andere werkzaamheden….. Ik heb mezelf van de week lekker verwend met een short en die heb ik nu ook aan… Ik ben natuurlijk heel erg veel afgevallen, en dat mag gezien worden.

Dit is maat 40 bij de primark gekocht. Toch is maat 40 iets te groot, maar dat komt wel goed :-)

Nog een broek bij de Takko Fashion gekocht ik dacht iets van 12 euro. Dit is maat 38….

En een trainingsjasje voor mijn vriend, dit jack was iets van 11 euro. En een zwarte legging gekocht :-)

 

 

Ben onwijs trots op mezelf dat ik dit geflikt heb, en dat alles lekker op de rit is Ed en ik komen er wel! Toen ik deze site begon was het een soort bezigheidstherapie en nu is het een leuke hobby geworden! Deze mooie dingen komen ook mede door mijn aller liefste :-) Die mij door dik en dun steunt, die er altijd is, die ik altijd kan bellen, die een dokter belt als het nodig is. Die mij heeft laten zien dat niet alles perfect hoeft, maar dat je ook wel eens dingen moet laten zoals ze zijn. Die mij opving toen een vriend overleden was, waar ik van slag van was. Toen mijn oma overleed, jij was er!

Toen ik te horen kreeg dat ik dit baantje erbij ga doen, wij stonden te juichen en hebben lekker een hele taart op gegeten. Lieve schat, hou van jou! Kan niet zonder jou!!!!!!

Ik ben onwijs gelukkig en daarom wil ik graag met mijn ventje gaan trouwen, door alles is het nog niet van gekomen. Maar gebeuren gaat het zeker en vast, mijn relatie staat als een huis! Mijn konijnen zijn mijn beste vriendjes zeker als ik met eten aankom, of een aai over hun bol geef, daar kunnen ze al van genieten.  Het gaat om de kleine dingen van het leven, ik ben blij met wat ik heb……. Daarnaast bedankt voor het lezen elke dag en ik hoop dat jullie er groei in zien, heel veel liefs, Céleste…….

2 Responses to Shoppen en persoonlijk.

  1. Joyce says:

    fijn om te horen dat het zo goed met je gaat, en van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan!
    Essence Colour & Shine eyeshadow in 01 FabulousMy Profile

  2. shimmer-pie says:

    gefeliciteerd met je nieuwe baan!
    Mijn MAC stashMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.