Limited Edition ‘Neo Geisha’ by CATRICE


Klik op de afbeeldingen.

Kersenbloesems, origami en kimono’s. De Aziëtrend, geïnspireerd op de Geisha look is razend populair op de catwalks. Zwarte eyeliner en rode lippen zijn absoluut in de mode, dat zie je dus ook weer terug komen in de collecties die merken uitbrengen. Prachtige rode lippen zijn helemaal in, maar ook een hele mooie eyeliners zijn weer helemaal terug. Catrice komt met een prachtige collectie die ik jullie graag wil laten zien. De collectie heet: Limited Edition ‘Neo Geisha’ by CATRICE. De kleuren die wij veel terug gaan zien zijn: groen, roze en paars. Limited Edition ‘Neo Geisha’ is verkrijgbaar in februari en maart 2013.

Catr_NeoGeisha_AbsoluteEyeColour#02

In deze collectie zitten heel wat mooie oogschaduws, met en zonder glans, wat jij maar wilt!Zo kun je dus voor een hele heftige look gaan, maar je kunt er ook voor kiezen, om de ogen rustig te houden. Het bloemdessin in Japanse stijl is heel erg mooi gedaan. Verkrijgbaar in C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo.

 

Consumentenadviesprijs: € 2,89

Catr_NeoGeisha_DramatiKajal

Neo Geisha by CATRICE – Kohl Kajal

Kohl Kajal in ultrazwart mooi oogpotlood waar je verschillende kanten mee op kan, het geeft je niet alleen een mooie look, maar je kunt er ook een haarspeld van maken.

Consumentenadviesprijs: € 1,99

2_1

Neo Geisha by CATRICE – Patch Eye Liners

. De Patch Eye Liners. Catrice geeft aan dat je deze patch meerdere malen kunt gebruiken, ideaal voor mensen die geen eyeliner kunnen aanbrengen, maar ik heb hier een beetje mijn twijfels bij!!! Ik heb al verschillende patch in mijn handen gehad, maar ik vond het niet zo mooi, maar ik ga het proberen!

Consumentenadviesprijs: € 2,99.

3_1

Neo Geisha by CATRICE – Lip and Cheek Colour

Fluweelachtig. Deze mooie  lippenkleurcrèmes bieden een mooie  matte finish, niet alleen voor de lippen geschrikt ook voor de  wangen is het een mooi product. Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms en C03 Madam Butterfly. Consumentenadviesprijs: € 3,99

Catr_NeoGeisha_LipBrush_pouch

Neo Geisha by CATRICE – Lip Brush

Ik ben heel erg benieuwd naar deze brush!

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Catr_NeoGeisha_UNL#04

Neo Geisha by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Briljant. De nagellak met superdekking is er in vijf trendy,  mooie heldere kleuren en blijft erg goed op de nagels zitten.Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms, C03 Madam Butterfly, C04 Dance In Gion en C05 Planet Tokyo.

Consumentenadviesprijs: € 2,69

 

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.