Pupa multiplay 09 oogpotlood

EEn maand geleden kreeg ik van BEMA beauty products een heel erg leuk zwart oogpotloodje van Pupa toegestuurd met de volgende medeling, test hem maar en schrijf er een eerlijke review over. Dat zullen we zeker doen. De kink in de kabel was jammer genoeg dat Célestes gezondheid het liet afweten. Maar bij deze toch nog de review.

pupa_multiplay_pencil[1]Allereerst het potlood zelf, twee doppen, aan de ene kant het potlood gedeelte en aan de andere kant een soort van rubber gummetje. Deze is bedoeld om de kleur te kunnen blenden. Voor de rest is het potloodje mooi zwart gekleurd met een zilveren opdruk. hij is er in 21 kleuren dus je zal er vast wel eentje kunnen vinden die bij jou past.
pupa-oogpotlood-swatchBeginnen we bij het oogpotlood gedeelte. De kleur die ik kreeg toegestuurd is echt in en in zwart, gitzwart zou ik zelfs zeggen. De kleur komt prima op je huid over, hij is echt zwart! Met het ‘rubberen gummetje’ kan je de kleur blenden of vervagen. Erg makkelijk als je niet een heel erg harde lijn wilt zetten, maar wel zwart wilt gebruiken. Doordat de kleur zou intens is, is hij ook goed te gebruiken als je basis voor een smokey eye.
pupa-oogpotlood-oog

4 Responses to Pupa multiplay 09 oogpotlood

  1. Wilma schreef:

    Anon – unuftronately one of the stipulations from DuPont who kindly sponsored the giveaway was that the prize ship within the US 🙁 I love my Canadian readers… Maybe you have an American relative that could enter on your behalf?

  2. eu tenho que faser um trabalho mais eu não sei como faser a contra capa,eu não sei se e para faser atras da capa ou la no final!!! tem como me ajudar?

  3. Imprisoning poor people for using cheap watches? Smells a bit like that Soviet system of forcing everyone to use illegal black market to get a reason to imprison anyone.On an unrelated note, it’s probably unintentional, but that’s one politically incorrect picture of hands and watches. Some anthropologically misguided organizations will probably want to use it out of context.

  4. jetzt keine eindeutigen hebungen mehr im ekg. Da pat im kard. Schock entsprechende therapie auf der ICU nach schema beginnen:- hämodyn. Minitoring (ZVK + art. Katheter)- ScvO2 ziel > 70%Folgende dinge je nach hämodynamik evaluieren:- flüssigkeit- dobutrex- IABPwenn pat stabil ad HK.VA:F [1.9.20_1166](from 1 vote)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *