Helia-D Aquaboom Supermoisturising cream gel

Een hele mond vol, maar we hebben het over een moisturizer. Het merk is Helia-D en dat komt uit Hongarije, het staat bekend om anti-rimpel-creme.

Untitled-9

Wat zeggen ze zelf;

Absorbeert snel,langdurige moisturiser. Met druivepitolie,vit.E en Provitamine B5 Tot 93% meer vocht in je huid. Parabenenvrij.

Wat vind ik;

De verpakking is mooi, met metallic accenten. Ik vind het er best luxe uitzien, als je bedenkt dat ik nog geen 5,- heb betaald. In dit doosje vind je een glazen potje met een inhoud van 50 ml. Ik gebruik het product regelmatig sinds augustus, en ben pas op de helft. Het werkt heel zuinig, en belangrijker, het werkt. Het is geen gel, maar ook geen creme, er een beetje tussenin. Hierdoor heb je wel de romigheid van een creme, maar de snelle intrektijd van een gel.

2

Het voelt heel fris, en je bent meteen wakker, en je voelt gewoon dat je huid minder droog is. Mocht je het eens tegenkomen, absoluut meenemen, voor die 5,- is het echt de moeite waard! Aankomende zomer gaan we weer die kant op, en ik weet al waar ik mee terugkom; De hele lijn, want er is ook nog een serumachtig product. En uit een andere lijn wil ik wel een anti-rimpel-creme proberen.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.