Mijn sieraden die ik of gekregen heb of gekocht heb de laatste tijd.

Een poosje geleden kreeg ik van iemand een hele mooie armband. Het zit in een prachtig zwart zakje met de naam en het logo op het zakje (Gerry Weber). Er zit een lint in het zakje en die moest ik open maken om bij de armband te komen. Tot mijn verbazing was het een armband die om je arm moet draaien. Het zit lekker om mijn pols heen wel even wennen (ik draag bijna nooit armbanden, heeft ook met mijn werk te maken).  Gerry Weber is ook een webshop waar je kleding kunt kopen.  Ik heb zelf nog niet zulke armbanden en was er dus echt heel erg blij mee en ik hoop dat jullie het ook mooi vinden.

gerry-weber-armband

En

gerry-weber1

Om mijn arm

gerry-weber2

Ik ga regelmatig met mijn moeder shoppen en een poosje geleden was dat bij River Island (dat vinden wij een top winkel). Ik koop daar wel alles in de Sale (nooit de volle pond). Maar ook echt NOOIT! Ik vond een armband met roosjes en best wel een grote armband, het mag best opvallen! De roosjes zijn vast gemaakt met elastiek (ik was eerst bang dat het elastiek zo zou knappen, maar dat is gelukkig nog niet gebeurd)!

river-island4

river-island-armband

river-island-armband1

Ik hou heel erg veel van Vintage en ik vond op een rommelmarkt hele leuke clip oorbellen. Ik kon dit paarse paar niet laten liggen en heb het dus lekker mee genomen. Ik heb een licht paarse en een donkere en de clipjes doen geen pijn aan mijn oren (dat is natuurlijk wel heel erg fijn). Hebben jullie nog oorbellen die vintage zijn?

oorbellen-vintage

En deze foto is in de zon genomen.

lichtpaarse-oorbellen-vinta

vintage-donkerpaars

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen en tot snel.

Céleste

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.