Kruidvat pers-evenement

kruidvat4

Afgelopen donderdag waren wij uitgenodigd bij het Kruidvat pers-evenement,Céleste kon helaas niet want zij moest werken, maar ik ben er wel geweest. Het was in Amsterdam-Zuid, in een mooie zaal, ruim opgezet, overal verse bloemen, een smoohie-bar, en je kon op de foto op een green screen. Uiteraard werden er ook de nodige nieuwigheden gepresenteerd met als hoogtepunt toch wel de verwelkoming van het merk Makeup Academey, oftewel MUA.

kruidvat1

En

kruidvat5

Ik begon gewoon bij het begin, namelijk met een foto, waarbij je gebruik mocht maken van de nieuwe accesoires. Voor deze keer koos ik een knalroze sjaal met snorretjes en een bijpassende portemonnee met een gouden snor.

kruidvat10

Nadat de foto gemaakt was werd er naar keuze een achtergrond bijgezet, London of New York. Je kreeg de foto mee op een magneetje voor op je koelkast.

Hierna was het tijd voor een drankje, dus bracht ik een bezoekje aan de smoothiebar, waar al snel bleek dat Kruidvat ook meedoet aan de Superfoods rage. Ik koos voor sinaasappel, banaan, granaatappel, en tarwegraspoeder, wat 1 van de dingen is die kruidvat zal gaan verkopen vanaf april. De andere soorten zijn Chiazaad, Kokosvezels, Lijnzaadolie, Gojibessen en Hennepzaad. Prijzen liggen tussen de 4 en 8 euro per zak.

kokos-zaad

Met de smoothie in mn hand liep ik op mn gemak naar de producten, allereerst kwam ik daar de nieuwe anti-age producten tegen. Een dagcreme,nachtcreme,elixer,oogcreme, en een cleanser, op basis van olie.

parfum-kruidvat

Verderop stonden de nieuwe geuren van Master Perfumer, nieuwe ontharingsproducten, zoals scheermesjes en ontharingsspray. De superfoods, en zonnebrand stonden een stukje verderop, samen met Essence gelnagels, en Catrice palletjes.

zonnenbrand-kruidvat

kruidvat7

En dan de grote klapper, MUA, vanaf april te koop bij de 100 grootste filialen van Kruidvat. Prijzen zijn vergelijkbaar met Catrice en Essence, maar wat een mooie spullen, en wat een kwaliteit. Schitterende highlighters, lipsticks, en palletjes, ik ben fan 🙂

kruidvat

Hier stond ook Xelly Cabau van Kasbergen, zij gaf mensen een kleine opfrisser door nieuwe lipsticks aan te brengen, en blush. De mensen van het Kruidvat stonden ook overal om extra uitleg te geven, helaas was het onderhand al 1700 en tijd om naar huis te gaan. Dus op weg naar de taxi, en bij de uitgang kregen we een enorme goodiebag mee. Reviews komen eraan!

MUA is te koop bij:

Schermafbeelding-2014-03-28

 

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.