De drie dingen

Drie dingen in mijn tas
Mijn telefoon gaat echt altijd mee in mijn tas, ik kan echt niet zonder mijn telefoon en zeker niet met mijn werk. Ik heb altijd mijn mobiel in mijn broekzak als ik aan het werk ben, mocht er iets gebeuren kan ik gelijk bellen. Mijn sleutels (anders kom ik mijn eigen huis niet eens in). Ik heb het al eens gehad dat mijn sleutels binnen lagen en ik buiten dat is niet handig! Mijn planning voor de dag waar ik heen moet, dat heb ik elke dag bij mij als ik moet werken

Drie dingen gevonden op mijn bureau
Allemaal producten waar ik over ga schrijven en mijn portemonnee waar natuurlijk mijn pasjes in zitten en een foto van de liefde van mijn leven (die is dan lekker dichtbij).

Drie favoriete meubels in mijn woonkamer
Mijn witte bureau waar ik heel erg veel aan zit om artikelen te schrijven of om een spelletje te spelen.

Drie favoriete fruitsoorten
Ik ben helemaal zot op fruit, maar de meeste wat hier door heen gaat is: banaan, perssinaasappelen en appel (daar maken wij appelmoes van mmmmmm).

Drie sites die ik bijna elke dag bezoek
Google, ik Google ontzettend veel naar leuke ideeën, die ik kan gebruiken voor mijn blog.
Twitter, ik post graag berichtjes en dat vind ik heel erg leuk, maar het leukste is dat ik kan zien wat anderen doen. En natuurlijk Facebook (ook mij even volgen hè!).

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
Hoeveel artikelen ik nog ga schrijven voor vandaag, ik ben de komende twee weken heel erg druk en er moet elke dag een artikel opstaan en dat doen wij dus ook, maar daar heb ik een dag en een avond voor, maar dat is dus even bikkelen, maar ook zo leuk om te doen! Ik geniet van alles wat mij te doen staat voor Makeupinfo! Ik ben echt BACK! Wat ik ga eten en dat wij zo lekker samen gaan koken en iets heerlijks op tafel gaan zetten en daar geniet ik nu al van. Ik zit te bedenken wat ik ga doen als ik morgen klaar ben met schrijven! Ik denk lekker op de bank liggen met een goed boek. Even lekker genieten van niks doen (dat heb ik wel verdiend).

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
Ik ken een paar bloggers persoonlijk en ik vind Angelique een leuk blog hebben beautyfizz.nl. Maar ik heb dit al eerder verteld ik volg niet iemand waar ik heel erg weg van ben, maar ik surf waar ik heen wil, maar ik vind beautygloss.nl ook erg leuk zij blijft echt zichzelf en gaat niet pronken met haar ‘succes’ en ik blijf het zeggen ik vind Lizzy erg leuk van http://www.ourfavourites.nl/

Drie soorten favoriete make-up
1.Foundation, dat maakt mijn huid altijd wat mooier! Al heb ik zelf al een mooie huid net nog even dat tikkie wat het extra mooi maakt.

2. lippenstift, wie kan nou niet zonder lippenstift, maar ik loop ook heel erg vaak zonder make-up de deur uit. Dus kan wel zonder, hihi

3. Handcrème, mijn handen zijn heel erg vaak heel erg droog met de velletjes erop en dat doet zeer. Ik smeer elke dag.

Drie favoriete parfums op dit moment
My all time favorite is en blijft Chanel No 5! Gewoon echt een klassieker en wat mij betreft een echte must-have voor elke vrouw, ongeacht de leeftijd.
La prairie gold, oooh deze is echt zo lekker, en hij is helaas bijna op…. Snif snif.
Jill Sander Sun Day, de laatste nieuwe geur van Jill Sander, je kunt hem ook terugvinden op de site (in de zoekfunctie). Ik gebruik hem nu bijna dagelijks en het is voor mij de ultieme zomergeur!

Drie leukste kledingstukken in mijn kast
Dat vind ik heel erg makkelijk en zal ik jullie ook precies vertellen mijn bordeaux rode broek die komt van de Takko Fashion en deze broek draag ik heel erg veel. Leuk met een klassieke blouse helemaal top! Ik draag oud met nieuw en dat vind ik eigenlijk wel het einde. Ik struin heel wat markten af om dat perfecte jasje te scoren. Ik was het even en klaar! Nu nummer twee is een witte blouse met kant een beetje klassiek, maar daar moet je leuk combineren en dan is het top! Nummer drie is weer aan de beurt eeeeuuhhhh. Mijn blouse met stippen super gaaf en leuk met een spijkerbroek!

Drie favoriete beauty&fashion sites
Ik heb deze vraag al eerder beantwoord ik heb geen favorieten iedereen doet zijn best en daar laat ik het bij, maar iedereen moet lekker zijn eigen ding blijven doen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen en heel erg bedankt voor het lezen en een fijne dag

Céleste

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.