Purely Pampering Bodylotions.

Een poosje geleden bracht Dove een nieuwe lotion uit met de naam Purely Pampering Bodylotions. Ik heb de geur with almond cream and hibiscus. Ik kreeg deze lotion van een vriendin die vond de geur niet lekker, maar ik vind het wel lekker en mijn vriend zeker! Het ruikt wel heel erg zoet en daar moet je wel van houden.

dove2-580x487

Verpakking.

Dove heeft altijd hele mooie verpakkingen, maar het blijft altijd heel erg neutraal en dat maakt het natuurlijk ook Dove.  Toch ruikt het na mij iets te chemische, maar dat is smaak. De prijs van deze lotion is € 7,11. Dat vind ik nog wel een beetje aan de prijs, maar dat is ieder voor zich. Nu is Dove natuurlijk een prachtig merk, maar ze plakken een sticker op de verpakking ( beetje jammer).

dove-lotion

Omschrijving van het product.

Het eerste wat ik dacht toen ik dit product ging gebruiken was dat het best vettig aanvoelde en dat viel mij een beetje tegen, maar ik smeerde het uit op mijn huid en dan valt het heel erg mee.  Het trekt heel erg snel in en het laag geen laagje achter en  van de geur moet je echt van houden. Dit moet je eerste ruiken,  ik gebruik deze lotion ook niet elke dag ik wissel de geuren af.  Anders komt de geur mijn neus uit! Het maakt je huid heel erg zacht en de lotion is gelukkig niet zo waterachtig!

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.