Wat mis ik hem, maar wat ben ik gelukkig met die twee

Zoals de meeste wel weten is mijn konijn Witje overleden en daar waren/zijn  wij kapot van! Vier jaar was hij bij ons en hebben alle liefde gegeven die wij konden geven. Hij stond altijd al te springen in zijn kooi als wij thuis kwamen. Wat mis ik hem! Het was mijn maatje hebben zo om hem gelachen, maar ook gehuild toen hij zijn laatste adem uit blies. Het is hard, maar dat is het leven, maar het gemis blijft. Ik had nooit verwacht dat een konijn zo diep in je hart kan zitten, tranen met tuiten toen die overleed en missen hem verschrikkelijk! Ik heb het beste gedaan, maar wat heb ik het moeilijk gehad en nog steeds met de momenten. Maar nooit meer dat gekke smoeltje zien als je thuis kwam,  dat blijft moeilijk. Dit moet slijten, maar wat mis ik hem! Maar gaan door met twee konijnen die ook zo leuk zijn, maar het verdriet is er nog steeds.  Kan zo weer huilen, maar dat slijt ( zeggen ze).

Fleurtje

Fleurtje-konijn

3_3

Fleurtje.

Gelukkig gaat het super met mijn lieve knuffelbeer ( zij is zo lief). Geeft je likjes en springt lekker rond en wil alles ontdekken en dat is zo leuk aan Fleurtje. Die gaat met balletjes aan de haal en dat is zo leuk om te zien.  Ze was twee weken down,  door de dood van Witje, maar nu is ze weer Fleurtje J Hebben haar heel veel aangedacht gegeven en nu rent ze weer rond.  Hebben van die dierenarts gehoord dat een franse hangoor meestal niet ouder kunnen worden dan  4,5 jaar. Dus weg met die theorie.  Ze wordt in oktober 6, maar dat mag de pret niet drukken!  Mocht dat lukken dan verdiend ze wel een groente taart 🙂

lotje

5

Lotje.

Daar moesten wij allemaal aan wennen en niet alleen moest Lotje aan ons wennen wij ook aan haar. Ze is heel erg jong en hebben haar nu geleerd dat als wij in  onze vingers knippen, dat ze daar dan moest weg wezen of dat ze dat niet mag doen. Dit doen wij bij elk konijn.  Lekker vrolijk beestje heeft mij nooit gebeten en leert bij ons erg veel en het is een vreetzak ( die wil alleen maar eten, eten en eten. Maar lijden haar af met balletjes, spelletjes doen,  tunneltjes neerleggen ( moeten haar bezig houden).

Ik wilde gewoon even laten weten hoe het met mijn boefjes is.  Het gaat goed, maar Fleurtje is wel ouder aan het worden, maar dat mag.  Nu ga ik ze knuffelen en laat ik ze der uit ( lekker spelen).

Groetjes

Céleste

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.