Kruidvat ideaal gewicht maaltijdshakes

 

 

De afgelopen dagen heb ik de ideaal gewicht maaltijdshakes getest. Het zijn zakjes met 29 gram poeder erin, en de bedoeling is dat je het mengt met sinaasappelsap. Dit zou een smoothie moeten opleveren, en omdat het maar zo’n 200 kcal bevat zou dat bij regelmatig gebruik gewichtsverlies moeten opleveren.

maaltijdshake

Je giet een zakje leeg in een beker met sap en dan moet je schudden, dit geeft een schuimige consistentie, die inderdaad wel wat weg heeft van een smoothie.

Kruidvat-ideaal-gewicht-maa

De smaak is absoluut geen aardbei-banaan, wel in der verte maar de sinaasappelsap komt toch echt ver er boven uit. Ik vind het niet vies, zeker niet, maar ook niet echt lekker, het is niet zo van ik ga eens lekker een smoothie drinken en afvallen. Na 5 dagen was ik 1 kilo lichter, ik heb de shakes alleen gebruikt om mijn ontbijt mee te vervangen.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.