Andrélon Verleidelijk Kort:

Andrélon introduceert de allereerste haarverzorgingslijn speciaal voor kort haar: Andrélon Verleidelijk Kort. Deze nieuwe lijn bestaat uit een siliconenvrije shampoo en conditioner voor meer body en volume en een speciale droogshampoo om een kort kapsel tussen twee wasbeurten een volume boost te geven. De lichtgewicht formule helpt het haar eenvoudig in het gewenste model te brengen.

Voor lang, blond, bruin, rood, beschadigd, gekleurd, vet en zelfs voor krullend haar bestaan er speciale verzorgingsproducten…maar voor kort haar? Terwijl er in Nederland ontzettend veel vrouwen zijn met kort haar – ongeveer 50% heeft een korte look. Niet eerder hadden zij hun eigen, speciale verzorgingslijn. Tot vandaag!

Andrélon-Logo-273x210_tcm164-318248

En dat terwijl je met een kort kapsel wel degelijk andere behoeftes hebt qua verzorging en styling. Andrélon, dé haarexpert van Nederland, begrijpt wat de verschillende wensen zijn van vrouwen met kort haar. Nu heb ik geen kort haar, maar wie weet hebbben jullie wel kort haar 🙂

Goed te weten…

Naast de Verleidelijk Kort verzorgingslijn heeft Andrélon ook een stylinglijn speciaal voor kort haar.

Andrélon Verleidelijk Kort Shampoo

De siliconenvrije shampoo reinigt het haar en zorgt ervoor dat het haar direct luchtiger en voller aanvoelt. Doordat de shampoo geen siliconen bevat, wordt er geen laagje om het haar gevormd waardoor het haar verzwaart. Bovendien helpt de unieke lichtgewicht formule het haar eenvoudig in het gewenste model te brengen.
adviesverkoopprijs € 3,69 voor 300 ML

TIP

Maak je regelmatig gebruik van styling-producten? Was je haar dan eens twee keer achter elkaar om het optimaal te reinigen.

Andrélon Verleidelijk Kort

Conditioner

TIP

Knijp overtollig water voorzichtig uit je haar voordat je de conditioner aanbrengt voor een optimale opname van het product.

De siliconenvrije conditioner verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Dankzij de unieke lichtgewicht formule voelt het haar direct luchtiger en voller aan en is eenvoudig in het gewenste model te brengen.

adviesverkoopprijs 3,79 voor 300 ML

11721421_947145012009060_1127092657_n

Andrélon Verleidelijk Kort

Droogshampoo

TIP

Borstel of föhn je haar na gebruik van de droogshampoo even kort om je kapsel lang in model te houden.

De droogshampoo is een haircare meets styling-product dat je tussen de wasbeurten kunt gebruiken om vet haar op te frissen. Het geeft kort haar ook een natuurlijke volume boost dankzij een unieke lichtgewicht formule. Je haar krijgt in een handomdraai een frisse look en is makkelijk te stylen, zonder dat je hoeft te wassen. adviesverkoopprijs 5,49 voor 245 ML

Shortlist

De top drie behoeftes voor de verzorging van kort haar: Een shampoo die goed reinigt, volume geeft en ervoor zorgt dat het haar makkelijk in model gebracht kan worden. Een verzorgende conditioner die het haar verzacht en voedt, maar het haar niet verzwaart of slapper maakt. Een praktisch verzorgingsproduct om tussen twee wasbeurten door vet haar snel op te frissen en meer volume en body te geven. €5,49 voor 250 ML

3 Responses to Andrélon Verleidelijk Kort:

 1. irma schreef:

  Bij de reklame voor de produkten verleidelijk kort wordt een rood jurkje gedragen. Kunt u mij vertellen waar deze vandaan komt. Ik vind hem erg leuk.

 2. Idy schreef:

  Ook ik vind het rode jurkje in de reclame van Andrelon erg leuk. Ik zou graag willen weten of en waar deze te koop is?

 3. t. van Lier schreef:

  Erg leuk jurkje s.v.p freaktie of en waar het jurkje te koop is.

  Met vriendelijke groet truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *