Hoe gaat het met mij?

Het gaat eigenlijk heel erg goed. Ik heb weer plezier in alles en er is een last van mij afgevallen toen ik een vast contract kreeg. Ik heb daar heel hard voor gewerkt en Edwin stond altijd achter mij en pakte alles aan. Belde ze mij: ik ging er weer heen, ik heb van alles op zij geschoven voordat contract. Ik kreeg een telefoontje van moeten nog even een afspraak maken…Afspraak? Je weet dat je een vast contract hebt? Ik van eeuhh…..neee…..Ik hing op en ik was zo BLIJ! Het eerste wat ik deed was mijn familie bellen en Edwin. Huilend…..ik heb een vast contract…..

Contracten bewerkt

Moesten zo gillen van geluk! Nu weet ik dat je nu misschien denkt: dat zegt niks meer vast contract, maar die negatieve tijd wil ik niks van weten. Ik heb zo geknokt voor dit contract! Ik kan er nog steeds op huilen dat dit gelukt is en mag zo trots zijn op mezelf!

10509682_732360956822867_2520461181387306365_n

Ook gaat het goed met Edwin die een longontsteking kreeg begin van dit jaar, maar na veel dokter bezoeken is hij er weer lekker zichzelf. Ik heb wel last van mijn ziekte van Crohn, maar dat komt vast allemaal wel goed. Ik heb weer zin om lekker te gaan schrijven en mooie artikelen neer te gaan zetten. Ik wil je heel erg bedanken voor voor het lezen en tot maandag maar weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *