Shampoo Essence Crystal Shine

Mijn man liep een paar weken geleden de kruidvat binnen en ze hadden geen Herbals, maar met vet haar ga ik niet lopen ( ik doe niet aan de trend mee, dat je twee weken je haar niet wast). Dus ik MOEST wat hebben en wel nu ( mijn haar was aan een wasbeurt toe).

shampoo_crystal_shine

Ik heb toen Shampoo Essence Crystal Shine gekocht. Ik waste mijn haar en kwam bij iemand thuis en die zei gelijk: ‘wat is je haar mooi’ Ben je naar de kapper geweest? Toen ging er een belletje rinkelen. Ik had een nieuwe shampoo 🙂 Schwarzkopf heeft een haarlijn op de markt gezet in samenwerking met topmodel Claudia Schiffer.  Dit product bevatt parel-en keratine-extracten die zorgen voor gezond en glanzend haar.

11748693_906486599410301_1439460368_n

De shampoo is licht van structuur, maar je hebt er ook niet veel van nodig om een mooi resultaat te krijgen. Je hebt maar heel weinig nodig om heel veel schuim te zien en het uitspoelen gaat ook heel erg gemakkelijk.

De glans is echt geweldig!

11759612_906486899410271_1688127224_n

Ik heb 5 euro voor deze shampoo betaald en dat vind ik niet heel erg veel. Je doet er heel erg lang mee en ik ben echt tevreden over dit product.

Tot vrijdag en een fijne week.

 

One Response to Shampoo Essence Crystal Shine

  1. Anchouf schreef:

    Wauw! Jaloers op jouw haar.
    wat leuk! Ben je getrouwd? lees ‘mijn man’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *