Maandag.

Even een mededeling wegens dat ik heel veel buikpijn had, was ik niet in staat om echt een artikel te kunnen schrijven, maar ik begin volgende week maandag weer normaal met een artikel, maar soms loopt het leven even anders dan je wil. Hoe gaat het nu? Het gaat veel beter, met wat medicijnen kom je een eind, maar mijn excuses, maar ik wens jullie allemaal een prachtig weekend.

 

10401424_774343975957898_634192955454113834_n

2 Responses to Maandag.

  1. Anchouf schreef:

    Hoop dat het niets ernstigs was?
    Gaat het nu weer helemaal goed met je?

  2. Lilian schreef:

    Eh bien, Everland sur la plate-forme du Monde, ça c’est de l&uc;roqassension sociale ! Bien, j’aurai donc deux sites à venir visiter. Mais que ce ne soit pas un prétexte pour laisser tomber Bulled’air, hein ?Sinon, j’aime beaucoup le strip sur les commissions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *