Waar is mijn ketting?

Hoi allemaal,

vorige week ben ik begonnen met het uitzoeken van mijn sieraden. Een flinke klus bleek al snel aangezien je toch aardig wat spulletjes vergaard in je leven. een klus apart waren mijn kettingen, die verspreid over drie haakjes hangen. Alles zat in elkaar, door elkaar en achterstevoren binnenstebuiten. Tijdens het ontrafelen van de wir war mistte ik één ketting in het bijzonder. De Esprit ketting die ik van mijn opa en oma heb gekregen.

esprit-logo

Snel Ed gebeld of die wist waar hij zou kunnen zijn. Hij antwoorde echter negatief maar aangezien hij toch dicht bij huis was kwam hij ffies snel meezoeken. Drie opbergboxen en een uur of twee verder nog steeds geen ketting. Grrrr. Toen hadden we een helder moment, de ketting was ooit in een rood doosje geleverd, dus werd de zoektocht uitgebreid naar het mooie rode doosje.

espritdoosje

Helder moment twee, mijn spulletjes lagen altijd in een paar lades van het dressoir. Deze volledig overhoop gehaald maar geen ketting. Toen kwam helder moment nummero drie, in het verleden zijn er nog wel eens spulletjes uit de lades naar achter geschoven en vervolgens achter de lades gevallen. Drie lades leeggehaald, schroeven er uit en toen, YES! daar lag het rode doosje, wat een opluchting was dat zeg. Gelijk ketting er uit en om mijn nek heen. Hij staat nog steeds even mooi al vroeger.

espritdoosjeopen

De ketting zelf is al een jaar of wat oud, en ik bedacht mij zouden ze deze nog verkopen. Helaas een rodgang op de site van esprit leverde geen match op. Maar wel een berg andere leuke artikelen die nu op mijn verlanglijstje staan (verjaardag, hint voor Ed). Één artikel wil ik er toch eventjes uitlichten, deze vond ik zo gaaf.

Het is de Driekleurige ring van glanzend edelstaal
Drie in elkaar verstrengelde ringen van geel-, wit- en roségoudkleurig glanzend edelstaal.

ringesprit

Wat een juweeltje (letterlijk), gewoon een plaatje om te zien. Niet te gek geprijsd, en gewoon waanzinnig mooi. Bruikbaar voor elke gelegenheid. En zeer sjiek.
Toch ben ik nog het meest blij met de mooie ketting van mijn opa en oma. Een supermooi aandenken aan twee super mensen.

Groetjes en tot de volgende keer,

Céleste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *