Eindelijk weer online

Hoi allemaal,

ja ja eindelijk weer eens een update op de site. Laatste post dateerd uit april 2014 en dat is natuurlijk eventjes geleden. Er is een hoop gebeurd in de tussentijd en ik klets jullie graag eventjes bij.

Allereerst heb ik mij volledig op mijn baan gestort, in de thuiszorg, wat mij dus een vast contract heeft opgeleverd. Hier ging zoveel tijd in zitten dat ik er werkelijk geen puf meer voor had om deze site te onderhouden. Daarbij kwam ook nog eens dat twee jaar geleden, vanuit het niets, mijn ziekte van Crohn ging opspelen in een ernstige mate. Ik heb vele ziekenhuisbezoeken afgelegd en pas na anderhalf jaar kon ik eindelijk zeggen dat de ontstekingen weg waren. Ik sta nog steeds onder medische controle aangezien wij alles nu zo goed mogelijk in de gaten willen houden, verder slik ik ook nog steeds onderhouds medicijnen en dat zal voorlopig ook zo blijven.
Mijn passie voor de site is altijd gebleven, maar door bovenstaande drukte helaas op de achtergrond geraakt. Toen ik van de week de site weer terug zag, mijn echtgenoot had hem weer gefixt, begon het gelijk weer te kriebelen.

Hoe nu verder? Dat is een hele goede vraag. Ik wil dolgraag weer aan de site werken alleen zal dan wel het format volledig op de schop gaan. Ivm mijn ziekte heb ik meermalen per maand oogontstekingen, dus het maken van ooglooks en dergelijke zit er jammer genoeg voorlopig niet in. Ik wil iig een gedeelte van de site toewijden aan makeup nieuws, dus persberichten en dergelijke. Maar ook een lifestyle gedeelte waar ik jullie meeneem in mijn leven en dingen als eten koken, mijn beestjes, ziekenhuisbezoekjes en vlogs met jullie gaat delen.
Ik hoop echt dat jullie het nieuwe format gaan waarderen, ik hou voorlopig het design van de site zoals het is, om in ieder geval een periode te kunnen kijken of het werkt. Mocht het nodig zijn dan zal ik wel diverse veranderingen doorvoeren, maar het is de bedoeling om de site herkenbaar te houden voor iedereen.

Verder kan ik jullie alleen maar een hoop lees- en kijkplezier toewensen, en hoop dat jullie geregeld weer op makeupinfo.nl komen kijken.

Groetjes,

Céleste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.