Tag.

Ik had nog een tag liggen en die wilde ik vandaag aan jullie laten lezen. Dus laten wij maar snel beginnen en neem er lekker een kopje thee bij en een lekker gezond tussendoortje ( doe ik ook).

komkommer

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Ik kwam mascha als eerste tegen en ik vond haar toen al geweldig en ben haar gaan volgen en ontstond er eigenlijk een idee om het zelf te gaan doen. Ik ben begonnen in Spanje en ik heb daar NOOIT spijt van gehad!  Ik vind het eigenlijk allemaal heel erg tof wat ik mee maak!

Favoriete beautyblogs
Ik volg geen beautyblogs op de voet, ik heb daar eigenlijk helemaal geen tijd meer voor. Ik sta op, ik ga naar mijn werk, ik ben in de avond weer thuis ( werk op dit moment erg veel). Werk aan mijn blog eet wat en ga weer slapen en mijn huishouden en familie/vrienden er ook tussendoor.

Beste blogvrienden
Ik heb geen vrienden gemaakt in het bloggers leven zal ik maar zeggen. Heb daar ook niet veel behoefte aan en de meeste meiden zijn veel jonger dan ik ben.

Noem een blog die je overhaalt tot het kopen van dingen
De eerste die in me opkomt is het blog  van http://www.ourfavourites.nl/ Ik vind dat zij een leuke stijl heeft en ze is gewoon heel erg leuk!

kruidvat

Vijf blogs die iedereen zou moeten lezen en inspireren

Van mijn vijf favorieten zijn slechts nog twee in de lucht!! Erg jammer dat er zoveel mee gestopt zijn.

-Serena // http://www.beautylab.nl/
– Lizzy // http://www.ourfavourites.nl/

Favoriete manier om blogs te lezen
Ik tik het gewoon in de zoekmachine in waar ik heen wil en ik weet dat er bloglovin bestaat, maar dat is helemaal niks voor mij. Als een blog mij niet aanspreekt, dan ga ik er niet meer heen en soms blijft een blog hangen in mijn hoofd.

Wat is je favoriete lay-out?
Van mijzelf natuurlijk!!!!

Welke blogger zou een boek moeten schrijven?
IK, maar heb er geen tijd voor! hahaha

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.