De site

 Ik probeer elke dag te updaten en soms komen er nog meerdere artikels online op dezelfde dag. Dus begin je net met make-up ben je hier op het juiste adres. Zet dan snel deze site in je favorieten, dan weet je zeker dat je makeupinfo niet vergeet.

Hoe is de site tot stand gekomen?

Ik was vroeger al gek van producten ging altijd bij mijn moeder zitten en haar handen doen. Heel soms mocht ik haar opmaken. Ik vond het super om dat te doen. Toen was ik een jaar of 13 schat ik, ik vond het allemaal maar mooi. Maakte ook de pakketjes voor mijn moeder open als ze weer wat bestelde. Daarna is het een beetje verwaterd, tot dat ik mijn lieve partner leerde kennen.

Wij zijn toen verhuisd naar Spanje. En daar begon het weer te knagen (zoals ze dat zo mooi noemen). Ik ben begonnen met het idee ‘ach, ik zie wel,’ maar daar denk ik nu totaal anders over.  De precieze datum dat dit blog geboren is 18 januari 2009.Ik schrijf over beauty, make-up, fashion en soms over mijn privé leven.

 

 

Zoals u kunt zien heb ik ongeveer tussen de 900 en 1100 mensen per dag.  Ik doe het nog steeds met veel plezier en ik hoop dat u nog vaak langs komt.

Copyright

Ik heb over veel dingen nagedacht, ook besteed ik veel tijd in de foto’s maken ( het is dus verboden dat je iets pakt van mijn site waar www.makeupinfo.nl op staat). Ik heb het al een keer mee gemaakt dat mensen mijn foto’s gebruiken. En in het ergste geval wordt je site offline gehaald.

Zie wet :Artikel 1 van de Auteurswet 1912 definieert ‘auteursrecht’ als volgt:
“Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst, of van diens rechtverkrijgenden, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen, behoudens de beperkingen, bij de wet gesteld.”

www.makeupinfo.nl wordt met veel liefde en met veel plezier gemaakt, ondanks dat kunnen er onwaarheden in een artikel staan. Voor de gevolgen daarvan zijn wij niet aansprakelijk,ook in reacties kunnen er dingen vermeld worden die niet door de beugel kunnen. Die worden ook binnen 24 uur verwijderd. Ook daar ben ik dus niet aansprakelijk voor.

7 Responses to De site

 1. Lauren says:

  Hoop dat je nog lang doorgaat met de site! 🙂

  xxxjes Lauren

 2. Gerhard says:

  Het is inderdaad goed tezien dat aan jou site veel aandacht en zorg is besteed.

  Er zijn veel onderwerpen die goed behandeld worden door duidelijke uitleg en met eventuele foto's van het resultaat of hoe een bepaald product moet worden gebruikt. Ik kan eigenlijk iedereen aanraden om eens rond teneuzen op deze site ..want nogmaals zijn er heel veel dingen die hierin behandeld worden. En dus geef ik makeupinfo een dikke 10+.

  Gerhard

 3. […] HomeOver de site […]

 4. Cindy Megen says:

  Hey Celeste, wat heb jij veel verstand van websites bouwen en het auteursrechts, knap hoor…

 5. Hoop dat je nog lang blijft bloggen! Ik vind het leuk om te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.